Tinnitus

Tinnitus opleves ofte som en susen, ringen eller hylen for øret, og kan komme af eks. en høreskade efter en koncert. Eller overdreven brug af høretelefoner, hvor lyden er for høj til det øret kan klare uanset kortvarigt eller igennem længere tid. Det ses også ifbm. skader på hovedet og piskesmæld Men de klienter jeg ser i klinikken med tinnitus, er ofte klienter, som har været stress påvirket igennem længere tid. Enkelte mener dog ikke det er stress – de har blot meget travlt. Men kroppen mener noget andet.

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi giver vi kroppen mulighed for at vende tilbage i balance. Du vil opleve en dyb afspænding og komme i en meditativ tilstand. Men jeg lægger aldrig skjul på, at chancen for lindring eller være symptomfri er ca. 40%.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling foregår:

Læs også gerne her, hvad andre har oplevet i klinikken:

”Jeg har haft tinnitus i 20 år og lært at leve med de begrænsninger det gav. Alligevel tænkte jeg, at et forsøg med Kranio-Sakral Terapi ikke kunne skade og jeg blev meget overrasket! Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en lindring i mit øre og efter få gange var 20 års mareridt væk!

Lis gjorde mig opmærksom på undervejs, at skulle det have en langvarig virkning, var jeg nødt til at ændre på min livsstil og dermed det stress jeg levede i hver dag. Det har jeg taget til efterretning og jeg nyder livet hver dag.

Den blide behandlingsform er blevet min månedlige vitamin indsprøjtning. Jeg oplever hver gang noget nyt i min krop og får løst op for mange gamle irritationer.”

Peder Søndertoft Jensen

2017-07-31T11:05:38+00:00