Der er en tydelig åbning fra visse forsikringsselskaber for, at de dækker behandlinger med Kranio-Sakral Terapi. Især hvis man som behandler er RAB (Registreret Alternativ Behandler). Det er jeg.

Hvornår dækker forsikringsselskaber for behandlinger?

Er din skade anmeldt til forsikringsselskabet, og har du smerter, traumer efter eks:

  • et uheld i trafikken
  • et fald fra trappe, stige
  • et fald på glat fortorv
  • at have slået hovedet op i skabslåge
  • og mange andre mulige situationer

Kontakt dit forsikringsselskab og hør om muligheden for, at de dækker et vis antal gange for behandling med Kranio-Sakral Terapi. Jeg kan naturligvis lave en beskrivelse af mine observationer til dem.

Hvilke forsikringsselskaber dækker?

Pt. har jeg gode erfaringer med, at nedenstående forsikringsselskaber er positive overfor dækning af Kranio-Sakral Terapi, hvis behandlingen giver go mening:

  • Topdanmark
  • Tryg
  • GF
  • IF

Så tjek det endelig ud! Måske skulle du stille netop dét spørgsmål, når du næste gang skal vælge forsikringsselskab?

“Jeg blev påkørt i juletrafikken. Gravid, chokeret, forvirret, ked af det og dagen efter fik jeg voldsom ondt i nakken. Jeg kunne ikke klare behandlinger fra fysioterapeuten. Min redning blev Kranio-Sakral Terapi ,og mit forsikringsselskab gik med til at dække 6 behandlinger. Nu kan jeg igen arbejde fuldtid. Hilsen Helle S.”