Behandler du kun hovedet og folk med ondt i hovedet?” Et spørgsmål jeg ofte bliver stillet. Fuldt forståeligt. Men nej, jeg behandler ikke kun folk med ondt i hovedet og mine hænder er heller ikke kun på hovedet. Jeg lytter, sanser, og bruger mine hænder som en form for et vindue ind til din krops sundhedstilstand. Ofte får jeg klienter ind med forskellige former for hovedtraumer eller lidelser. Det vil næsten være et overgreb, hvis jeg placerede mine hænder her. Men bare rolig, det skal din krop nok fortælle mig.

Vender du ryggen til en ven?

Undervejs flytter jeg mine hænder, efterhånden som jeg mærker et behov andetsteds. Nogle gange mærker du mærker en varme forbundet hermed, eller kuldegysninger, måske strømninger i dele af kroppen eller hele kroppen. Du kan sagtens opleve at mærke noget et andet sted end der, hvor jeg holder mine hænder. Det er helt naturligt. Sådan er kroppen anatomi bygget sammen af nerver, muskler, bindevæv, celler på et dybt plan. Giv dig selv lov til at lægge mærke til de forandringer der sker i dig. Din krop er din ven. Den vil bare gerne have dig i tale og fortælle, hvor der er ubalancer. Vil du vende en ven ryggen til, når vennen har brug for tale med dig, selvom du synes det er volapyk det, der kommer ud af vennens mund? Det tror jeg ikke. Hvorfor så gøre det overfor din krop? Sæt hjerne på stand-by og mærk, hvad din krop vil fortælle dig.

Så behandler jeg kun hovedet? Nej, men er du stadig i tvivl, så kontakt mig endelig.

Du kan også læse mere her om, hvordan en behandling kan se ud.

Måske har du behov for at vide mere om uddannelsen, og hvilke krav den stiller? Hvis ja, så æs mere her.