Hvordan foregår en behandling egentligt? Et godt spørgsmål og jeg skal forsøge at besvare det så godt som muligt, med respekt for, at du er jo dig, og ikke som alle andre.

Når du ankommer til klinikken har vi først en lille terapeutisk samtale, hvor du fortæller, hvad der lige “trykker” dig. Herefter lægger du dig op på briksen og er fuldt påklædt under behandlingen. Jeg har lagen og tæppe, så tænk ikke på det. De fleste har det godt i afslappet tøj, men kommer du i skjorte lige fra arbejde af, så er det naturligvis ingen hindring.

Theta hjernebølger – en meditativ tilstand

Behandlingen foregår ofte i stilhed med stille musik fra højtaler. Det er meget naturligt at falde lidt hen. Man ligger og svæver imellem at kunne høre velkendte lyde fra fugle, vindens susen og være et sted på vej i søvn. Det er et helt perfekt sted at være. Hjerneforsker kalder det for theta hjernebølger, en slags meditativ tilstand, hvor kroppen regenerer bedst.

Mine hænder fungerer som en slags vindue ind til din krop. Jeg har lyttet til din hjernes intellektuelle fortolkning af, hvad der er galt med dig. Nu er det tid til at lytte til din krops indre visdom, for at høre, hvad den mener vi skal tage fat på. Det kan godt være du oplever, at jeg ikke flytter mine hænder så meget. Muligvis mærker du noget i kroppen andetsteds end der, hvor jeg holder. Det er helt okay. Kroppen er forbundet og afhængig af hinanden med muskler, nerver, systemer. Dybt på celleplan foregår der jo et fantastisk samarbejde, som vores krop har fuldstændig styr på. Vores tænke-hjerne må give op i denne forbindelse. Det er alt for komplekst. Så slap af. Giv dig selv mulighed for at opleve, at kroppen har viljen og visdommen til at hjælpe dig på rette vej igen.

Har du en baby, der har brug for behandling? Så læs mere her.

Har du et større barn, der har brug for behandling, så læs mere her.