Hvorfor blive behandler, når man er opvokset i den jyske muld med fødderne solidt plantet heri? Det lå det ikke ligefrem til højrebenet, at jeg skulle finde min rette hylde i den alternative verden. Men som så meget andet, var det gennem min søn, at jeg fik brug for at åbne øjnene op for denne del af verdenen.

Vores søn var dengang 10 år. Han havde altid været anderledes. Den skønneste dreng man kunne tænke sig, men han fyldte meget med sin uro, manglende koncentration og manglende kompetencer i den sociale adfærd.

Med to mindre søskende var vi ved at gå ud af vores gode skind! Hvad var der galt? Test viste, at han ikke hørte til i special klasser. De viste blot, at han ville have gavn af én til én undervisning. Hvor søren får man det? De ville gerne imødekomme os og lave en udredning på ham – OM ET ÅR!!!! Havde vi ventet et år, så var vi blevet skilt…..

Mange vil sige, at tingene sker tilfældigt. Dem er jeg så ikke længere iblandt. Men hvad der end skete, siden jeg fik øje på en lille annonce om Kranio-Sakral terapi netop til børn med koncentrationsbesvær, og at min mand kom hjem med en brochure samme terapeut, uden at vi havde talt om det, tja, det skal jeg lade være usagt, men det blev vendepunktet for os.

Mødet med Kranio-Sakral Terapien

Terapeuten spurgte allerede under første behandling om vores søn havde skreget som lille. OM?! Han havde skreget de første par måneder af sit liv, hver aften fra kl. 16-23. Vi havde dengang aldrig hørt om kolik. Terapeuten kunne mærke et par skæve nakkehvirvler og lænden kompenserede herved. Det kunne sagtens være sket under fødslen, hvor han havde problemer med at komme helt ud

Jeg blev dybt fascineret af denne behandlingsform. Så for at støtte vores søn, meldte jeg mig på det første Kranio-Sakral Terapi kursus i april 2006. SÅ var jeg solgt!  Resten kan du læse under mit uddannelsesforløb, hvis du gider – den er lang 😉

Den dag i dag kommer vores søn stadig af og til og ber´om at blive afspændt og “tømt” for tankemylder.