Ja, jeg behandler babyer og børn – endda rigtig mange. De er fantastiske til denne behandlingsform! Når de først mærker, at jeg er her for dem – der er ingen tvang eller tryk – så overgiver de sig, og og deres indre sundhed træder frem. Her er plads og behandlingsmuligheder for alle børn. Uanset alder, temperament og evt. diagnose – vi finder en løsning, der passer det enkelte barn. Så bekymre dig ikke om dit barn skal ligge stille på en briks. Jeg kan også behandle siddende på gulvet imens dit barn leger.

Læs gerne her om behandling af babyer.

Eller her om behandling af de større børn.

Børneuddannelse

Nej, det er ikke noget man bare lige gør. Jeg har gennemgået en speciel uddannelse til behandling af børn med efterfølgende eksamen og supervisioner. Jeg deltager stadig i relevante kurser for hele tiden at udvikle mig. Babyen, der græder helt utrøsteligt – barnet, der slet ikke kan ligge på en briks p.g.a. en ufattelig uro i kroppen, eller barnet, der gemmer sig bag en forældre, og absolut ikke vil ligge på en briks.  Det er ligemeget. Vi finder en løsning der passer det enkelte barn.

Du kan også læse her, hvad det kræver at gå til eksamen som Biodynamisk Børne Kranio-Sakral Terapeut.

Er du stadig i tvivl, så kontakt mig endelig.

I den rolige og afslappede atmosfære lå Silas helt stille og tog imod den blide behandling.

Minna, mor til Silas 3 mdr