Ja, hvordan foregår en baby behandling egentlig? I bund og grund handler det om at skabe tryghed for barnet. I, som forældre, er de vigtigste for barnet og skal derfor være tæt på barnet under behandlingen. I behøver dog ikke komme begge to. Er barnet meget uroligt ved at ligge på min briks, så sidder moren måske i min dejlige lænestol med barnet i sine arme, eller moren ligger på briksen med babyen ved siden af. Jeg kan sagtens behandle alligevel, da det er et energetisk arbejde.

Jeg bruger alle mine sanser, når jeg stiller ind på barnet for at finde årsagen til dens tilstand. Det vil sige, at jeg taler ikke ret meget undervejs, men forklarer gerne bagefter. Jeg har mine hænder på barnet, men det kan frit bevæge sig undervejs.

Barnet sanser

Et barn er vant til at bruge sine sanser. Selv i fostertilstand har det mærket alle morens bevægelser, fysisk og psykisk. Barnet forstår ikke ordene, men det forstår stemningen og mærker energien. Det er på samme måde jeg møder barnet. Jeg møder det energetisk. Nogle gange fornemmer jeg måske et pres på barnet, og her kan det hjælpe for barnet at mærke stemningen, energien, når jeg ber moren om at fortælle om fødslen eller graviditeten, der måske viser sig at ha´været problematisk. Igen forstår barnet ikke ordene, men mærken energien i moren, som måske har været bange undervejs i forløbet. Det giver barnet mulighed for at genkende energien, og begge får muligheden for at forandre energien heri.

Det er ikke unormalt for barnet at blive ked af det undervejs, da det møder evt. blokeringer, spændinger og lign., og forandrer sig energetisk, så hvis du ikke ammer, så tag en flaske med som trøst.

Har I mulighed for det, så vær sød at lade søskende blive passet andetsteds imens I er hos mig.

Nysgerrig på, hvordan en behandling foregår et større barn? Så læs mere her!

Kunne du tænke dig at prøve en behandling selv? Læs mere her!