Case-Silas sov meget urolig og virkede forpint. Kun få uger gammel. Hans mor, Minna, bragte ham med til behandling. Ingen tvivl om at han havde det rigtig træls. Fuldstændig spændt op i kroppen. Han kunne slet ikke ligge på ryggen af bare smerter. Årsagen var “let” for mig at opdage. Han viste så tydeligt, at der var skævheder i lænd og nakke, og dermed også nerver i klemme.

Med den blide behandling fik vi hurtigt en smertefri Silas tilbage.

“I den rolige og afslappende atmosfære lå Silas helt stille og tog imod den blide behandling.” Læs det hele her.

 

Hele klientens historien:

”Efter flere anbefalinger kontaktede vi Lis, i håb om hjælp til vores søn.
Han sov meget uroligt som spæd og virkede forpint når han lå på ryggen. I den rolige og afslappende atmosfære lå Silas helt stille og tog imod den blide behandling.
Efterfølgende fandt vi ud af, at Silas havde en spænding i nakken samt en nerve i klemme i ryggen/lænden.
Efter 2 behandlinger oplevede vi en forbedring og Silas virkede smertefri.”
Minna, mor til Silas

Nysgerrig på Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi?

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader kroppen fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til symptomerne hos dit barn? Måske har du en idé til det – måske ikke? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af dit barn – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad barnets krop mener, der er årsag til dets symptomer.

Vil du vide mere om behandling af baby, så læs med her.