En baby med søvnproblemer er et stort problem. Det kan være, at dit barn kun vil falde i søvn i dine arme, og lige så snart du lægger babyen fra dig, så vågner det og er ked af det. Eller måske vågner babyen efter kort tid og er utrøstelig. Nogle oplever også, at det er som om babyen er blevet bange for noget og vågner med et skrig. Det er dybt frustrerende for alle, når babyen har problemer med at sove. Alle går rundt med mørke rander under øjnene. Det er hverken sundt for babyens udvikling eller for familien generelt.

En baby der sover meget?

Det kan også være i den helt modsatte grøft. Måske oplever du, at din baby sover utrolig meget, og det er svært at opretholde en kontakt med den. Vi er forskellige og skal naturligvis have lov til at være det, men hvis du kan koble det sammen med en indre fornemmelse af, at “der er noget galt”, så skal der kigges på det. Hellere en gang for meget, end for lidt.

Årsagerne til søvnproblemer kan være uendelige. Babyens fysiske behov skal være dækket. Hvordan er temperaturen, hvor babyen opholder sig? Er babyen sulten? Overtræt? Overstimuleret? Er der taget højde for de basale behov, og kan du måske koble flere iagttagelser af symptomer på, så er der grund til at tage babyen med til en behandling.

En behandling kan ændre alt

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi tager jeg udgangspunkt i hele barnet. Hvor har det ressourcer til at arbejde? Hvad er vigtigst? Hvor ligger der evt. blokeringer, spændinger?

Læs mere her om, hvordan en baby behandling foregår.

Læs her, hvad andre har oplevet i klinikken:

“Efter flere anbefalinger kontaktede vi Lis, i håb om hjælp til vores søn.
Han sov meget uroligt som spæd og virkede forpint når han lå på ryggen. I den rolige og afslappende atmosfære lå Silas helt stille og tog imod den blide behandling.
Efterfølgende fandt vi ud af, at Silas havde en spænding i nakken samt en nerve i klemme i ryggen/lænden.
Efter 2 behandlinger oplevede vi en forbedring og Silas virkede smertefri.”

Minna, mor til Silas