Loading...
Profil Lis Hauge2021-02-23T17:58:53+01:00

Jeg er
Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut
og Heilpraktiker

(almen praktiserende naturmediciner)

Jeg er
Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut

samt Heilpraktiker

(almen praktiserende naturmediciner)

Profil Lis Hauge. Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut.

Hvordan får man sig selv til at kvitte et godt betalt job og blive selvstændig som alternativ behandler?

Forhåbentlig har vi alle et “drive” i os. Noget vi brænder for. Dét, der får os til at glemme, at vi har haft en møgdag, eller får os måske til at stå frygtelig tidlig op. Dét, der får os til at smile helt indeni. Sådan har jeg det når jeg behandler. Jeg er oprigtig interesseret i det menneske, der henvender sig til mig. Det er en passion for mig, at hjælpe andre på rette vej igen.

Nu har jeg haft et utal af klienter i min klinik siden jeg startede i 2006, og jeg er sikker på, at med min seneste uddannelse som almen praktiserende naturmediciner (Heilpraktiker), skaber jeg en større mulighed for, at det enkelte menneske kan genfinde balancen i sig selv.

Uddannelsen til Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut er taget her

Uddannelsen til Heilpraktiker er taget her

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

bliv nysgerrig på, hvad det er

Biodynamisk

Kranio-Sakral Terapi

bliv nysgerrig på, hvad det er

Biodynamisk i ren provokation

Af |

"En terapeuts rejse" er mit eget møde med det biodynamiske i Kranio-Sakral Terapien, som var dybt frustrende! Nedenstående er et indlæg jeg skrev til KST foreningens medlemsblad, juni 2012. En

Hvorfor blive behandler?

Af |

Hvorfor blive behandler, når man er opvokset i den jyske muld med fødderne solidt plantet heri? Det lå det ikke ligefrem til højrebenet, at jeg skulle finde min rette hylde i den alternative verden.

Min vej hertil

Af |

Min vej hertil er fyldt med masser af fantastiske kurser. Jeg har under min uddannelse som Kranio-Sakral Terapeut studeret på 3 skoler i Danmark, og modtaget undervisning af flere udenlandske professorer og ildsjæle. Det

Bliv nysgerrig på dine muligheder

Go to Top