“Vi kom ud til Lis med en lille pige på 6 uger, der græd/skreg hver gang vi rørte ved hendes arme/skuldre. Efter første behandling kunne vi mærke en forskel. Efter bare tre behandlinger, kunne vi røre ved både hendes arme og skuldre – uden gråd.
Da hun blev ældre, og mere bevidst, følte vi, at hun var stresset – måske sensitiv. Vi besøgte igen Lis. Igen efter bare én behandling, hvor Lis fortalte om hendes vibrationer i kroppen, og kom med nogle gode råd til, hvordan vi kunne hjælpe hende med at finde ro – fik vi vores glade lille pige tilbage!
Vi kan varmt anbefale Lis Hauge – hun har virkelige hjulpet vores datter!”
Venligst Maria Haar Roy Lauritsen

Nysgerrig?

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader kroppen fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til barnets symptomer? Måske har du som forældre en idé til det – måske ikke? Men barnets iboende sundhed i kroppen – dets indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af barnet – lader din hjerne blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad barnets krop mener, der er årsag til symptomerne.

Nysgerrig på, hvordan en baby behandling foregår? Så læs mere her.