Case-En hård fødsel :

Efter en udfordrende graviditet med bl.a. ekstremkvalme i de første fire måneder og svangerskabsforgiftning sidst i forløbet havde jeg en af de mest udfordrende oplevelser i mit liv. En førstegangsfødsel der varede et døgn, og som skubbede til alle mine opfattelser af mig selv som individ og min krops fysiske formåen. Fødslen gik dog godt og vores lille datter, der havde været stabil under hele forløbet, kom til verden gennem mig.

Drænet for energi

Jeg var fuldstændig drænet for fysisk energi. Som alle forældre vist oplever, skyllede der et væld af følelser igennem mig. Oven i det måtte jeg også kæmpe fysisk for at genvinde min energi. Jeg oplevede en følelsesmæssig usikkerhed ved min nye rolle som mor for en lille ny og forsvarsløs skabning. Hvordan skulle jeg klare det? Bare jeg nu ikke fejler. Gør jeg det godt nok ?

Hjælp til at genfinde den følelsesmæssige balance

Jeg havde tidligere oplevet, at Lis kunne hjælpe mig med at genfinde min følelsesmæssige balance, men jeg var ikke forberedt på, den kraftfulde oplevelse min første behandling efter fødslen var. Pludselig kunne jeg mærke en tydelig fornemmelse af energiernes bevægelse i min krop. Endda uden at jeg skulle anstrenge mig for det, og havde oplevelsen af at få et udvidet og mere fintfølende sansefelt.

Jeg oplevede en dybt forankret indre ro og en fornemmelse af at overgive mig til min nye tilstand som mor. Simpelthen at give slip på kontrollen og lade intuitionen tage over. Da jeg forlod Lis efter denne behandling, havde jeg en indre kerne af ro og tillid til mine sanseevner og intuition. Jeg var ikke længere anspændt over, om jeg nu var i stand til at leve op til et nyt livskapitel som mor.

Karin

Nysgerrig på, hvordan en behandling foregår? Læs mere her.

Har din baby brug for behandling efter en fødsel? Så læs mere her.