Er du altid syg?

Nogen gange bliver man bare hele tiden syg. Influenza symptomer gang på gang. Eller det føles som om man aldrig kommer af med den irritation i halsen, eller hele tiden bliver forkølet. Det er som om kroppen aldrig bliver helt færdig inden vi får nye virus indenbords. Eller maven er oppustet, afføring forstoppet eller konstant diaré. Og så får man ovenikøbet eksem eller oplever astma. Kroppens symptomer kan virke enormt diffuse og frustrerende. Man tænker: “Så hold dog op, krop! Jeg skal jo på arbejde! Jeg har ikke tid til alt det her!”

En Heilpraktiker / Almen praktiserende Naturmediciner, tænker: “Man bliver syg for at blive rask” Åh nej, tænker de fleste så, er det ikke bedst at kunne sige, at man aldrig er syg? Arbejdsmæssigt – måske ja, men kropslig – nej! Vi får dagligt masser af påvirkninger fra det vi indånder og indtager. Måske har vi også gamle sølvplumper, der aktiveres hver gang vi tygger. Noget er vi også arveligt disponeret for. Der er masser af ting kroppen skal rydde op i, og én af kroppens naturlige metoder for at skille sig af med affaldsstoffer – også kendt som stofskifterestprodukter – er gennem feber. Men når vi slår feberen ned med smertestillende, så har kroppen blot endnu et uløst problem. Det hober sig op i dig, for det er der jo stadig. Så den deponere det blot et sted i kroppen og tilstanden bliver efterhånden kronisk.

Jeg vil i samarbejde med dig, forsøge at finde de steder, hvor din krop blokerer for sundheden i dig. Vi laver et sundhedstjek af dig. Til det formål gennemgår vi et grundigt spørgeskema omkring dit helbred. Der er mulighed for at udfylde skemaet derhjemme og sende til mig inden konsultationen. Så vil jeg stille uddybende spørgsmål når vi mødes. Herefter har jeg mulighed for at understøtte det med en irisanalyse af dig. Det kan være jeg supplerer med øre-akupunktur, kæbemassage, og vi gennemgår basis for kroppen, evt. tiltag med kostændringer, vitaminer og mineraler, samt naturens egen medicin som homøopati og urteterapi.

Det vil være naturligt at se dette som et forløb. Kroppen ændrer sig undervejs imens den arbejder på at komme tilbage i balance. Vi aftaler at mødes eller ringes ved undervejs, så jeg støtter dig under hele processen.