Absencer er en form af epilepsi. Der er rigtig mange former for epilepsi.  Absencer er den form med spontane anfald,  hvor barnet er væk nogle få sekunder. De er “et andet sted” mentalt. Fysisk ser det ud til at de stirrer ud i det blå i nogle sekunder, hvorefter det kommer til sig selv, og fortsætter hvor det slap.

Kan Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi gøre noget ved absencer?

Det handler meget om at få ro på nervesystemet, hvorved anfaldene kan mindskes. Jeg mærker det som om barnet har svært ved at komme fra det sympatiske nervesystem med kamp/flugt reaktionerne, og ned i det parasympatiske, hvor kroppen regenererer. Det følges ofte også  som om der er et nedsat flow i kroppen. Barnet har et tydeligt behov for at blive mødt rent energetisk, få “taget trykket” så at sige. Efterfølgende er barnet ofte meget træt. Det er naturligt.

Læs gerne her, hvis du vil vide, hvordan en behandling kan foregå for dit barn.

Læs her, hvad andre har oplevet:

Vi har over 1 år gået til regelmæssig behandling hos Lis med vores datter, der har børneepilepsi (absencer). Hun har fra første gang følt sig tryg og imødekommet hos Lis, der er hjertevarm og empatisk. Hun har også følt sig mødt, da hun ikke skal ligge stille på briksen under hele behandlingen, men kan både tegne, læse og lave lektier, mens Lis behandler hende. At gå til regelmæssig behandling har givet færre absencer og mere ro hos vores datter. Vi kan holde absencerne på et lavt niveau, der gør at hun kan leve livet uden medicin, hvilket vi er meget taknemmelige for. Vi giver Lis vores varmeste anbefalinger – både til børn og voksne. Lis er helt speciel <3

De bedste hilsner,

Kirsten Brink