Hovedpine og migræne er måske de mest typiske symptomer som man forbinder med Kranio-Sakral Terapi. Og det er der selvfølgelig også en naturlig forklaring på. Visuelt er vi ofte fotograferet med hænderne på klientens hoved. Prøv lige at læs nedenstående udsagn fra en klient:

”Igennem nogle år har jeg haft problemer med ondt i nakken og deraf følgende hovedpine, der gjorde mig uarbejdsdygtig i op til flere dage af gangen. Jeg fik kvalme og kastede op som følge af hovedpinen. Igennem mit arbejde gik jeg til massør og det hjalp også lidt, men ikke nok.

Jeg begyndte også at gå til kiropraktor, da jeg havde ondt i nakken, og derfor troede at hovedpinen måtte komme derfra. Det hjalp også lidt, men igen fjernede det kun problemet i en periode, hvorefter det vendte tilbage med samme styrke.”

Som sagt er ovenstående et uddrag af en fortælling fra en klient, der kom i min klinik. Et typisk scenarie. Hovedpine er et udtryk for, at nok er nok! Kroppen siger: “Læg dig ned, og lad mig få lov til at gøre mit arbejde med at reparere dig – du har (mis)brugt dig selv for længe.” Det er underordnet om det kommer af spændinger fra nakke, skuldre eller andet steds i ryggen (læs gerne mere om det her). Eller måske opleves det mere som en migræne-agtig tilstand med føle- og synsforstyrrelser. Hvad det er, er underordnet for behandlingsforløbet.

Hovedpine og Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi har jeg hele tiden fokus på at finde din iboende sundheds plan i dig. Det er din krops visdom, der fortæller, hvad der er vigtigst at arbejde med.

Læs gerne mere her om, hvordan en voksen behandling kan foregå.

Læs gerne hele Niels´ historie her:

”Igennem nogle år har jeg haft problemer med ondt i nakken og deraf følgende hovedpine, der gjorde mig uarbejdsdygtig i op til flere dage af gangen. Jeg fik kvalme og kastede op som følge af hovedpinen. Igennem mit arbejde gik jeg til massør og det hjalp også lidt, men ikke nok.

Jeg begyndte også at gå til kiropraktor, da jeg havde ondt i nakken, og derfor troede at hovedpinen måtte komme derfra. Det hjalp også lidt, men igen fjernede det kun problemet i en periode, hvorefter det vendte tilbage med samme styrke.

Jeg kom så i kontakt med Lis, hun fortalte om det hun laver og det lød interessant, så det ville jeg prøve.

Under min første behandling, fandt Lis frem til at mine nakkesmerter kom helt nede fra det nederste af ryggen, for der var jeg skæv. Hun rettede så min ryg op og jeg kunne ret hurtig mærke, at der var sket noget.

Siden jeg påbegyndte behandlingen hos Lis har jeg stort set ikke haft ondt i nakken. Så det har været lykken at komme til hos Lis, da hun hurtig fandt frem til hvor mit problem var og fik afhjulpet det.

Så en stor tak til Lis for ikke kun at symptom behandle, men finde frem til hvor problemet opstod.”

Venlig hilsen

Niels Pedersen