Hovedpine – Migræne hos voksne

”Igennem nogle år har jeg haft problemer med ondt i nakken og deraf følgende hovedpine, der gjorde mig uarbejdsdygtig i op til flere dage af gangen. Jeg fik kvalme og kastede op som følge af hovedpinen. Igennem mit arbejde gik jeg til massør og det hjalp også lidt, men ikke nok.

Jeg begyndte også at gå til kiropraktor, da jeg havde ondt i nakken, og derfor troede at hovedpinen måtte komme derfra. Det hjalp også lidt, men igen fjernede det kun problemet i en periode, hvorefter det vendte tilbage med samme styrke.”

 

Ovennævnte er et uddrag af en fortælling fra en klient der kom i min klinik. Et typisk scenarie. Hovedpine er et udtryk for, at nok er nok! Kroppen siger: “Læg dig ned, og lad mig få lov til at gøre mit arbejde med at reparere dig – du har (mis)brugt dig selv for længe.” Om det kommer af spændinger fra nakke, skuldre eller andet steds i ryggen (læs gerne mere om det her), eller det er en mere migræne agtig tilstand med føle- og synsforstyrrelser er underordnet for behandlingsforløbet. Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi har jeg hele tiden fokus på at finde din iboende sundheds plan i dig, så det er din krops visdom, der fortæller, hvad der er vigtigst at arbejde med.

Læs gerne mere her om, hvordan en voksen behandling kan foregå.

Læs gerne hele Niels´ historie her:

”Igennem nogle år har jeg haft problemer med ondt i nakken og deraf følgende hovedpine, der gjorde mig uarbejdsdygtig i op til flere dage af gangen. Jeg fik kvalme og kastede op som følge af hovedpinen. Igennem mit arbejde gik jeg til massør og det hjalp også lidt, men ikke nok.

Jeg begyndte også at gå til kiropraktor, da jeg havde ondt i nakken, og derfor troede at hovedpinen måtte komme derfra. Det hjalp også lidt, men igen fjernede det kun problemet i en periode, hvorefter det vendte tilbage med samme styrke.

Jeg kom så i kontakt med Lis, hun fortalte om det hun laver og det lød interessant, så det ville jeg prøve.

Under min første behandling, fandt Lis frem til at mine nakkesmerter kom helt nede fra det nederste af ryggen, for der var jeg skæv. Hun rettede så min ryg op og jeg kunne ret hurtig mærke, at der var sket noget.

Siden jeg påbegyndte behandlingen hos Lis har jeg stort set ikke haft ondt i nakken, så det har været lykken at komme til hos Lis, da hun hurtig fandt frem til hvor mit problem var og fik afhjulpet det.

Så en stor tak til Lis for ikke kun at symptom behandle, men finde frem til hvor problemet opstod.”

Venlig hilsen

Niels Pedersen

2017-08-01T16:16:17+00:00