Spændinger

Kender du det – kroppen er bare total spændt op! Måske har du oplevet en travl periode på arbejdet og nu kan kroppen bare ikke finde ud af at komme ned i gear. Du har måske alle mulige symptomer, sover dårligt, har ondt her og der, og måske føles det lidt som om du er “ved siden af kroppen”.

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er fantastisk til at bringe dig tilbage til kroppen, så den stille og roligt kan få lov til at regenere igen. Under behandlingen kommer du i en nærmest meditativ tilstand, det parasympatiske nervesystem, og det er præcist her kroppen elsker at være, så den kan lade dig op igen.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling foregår.

Læs evt. nedenstående oplevelser andre har haft i klinikken:

”Mit første møde med Lis var en anbefaling fra min lærer fra min højskole og hans kone, der havde rigtig gode oplevelser med at blive behandlet af Lis. De roste hende og fortalte åben om deres oplevelser og om hvordan Lis arbejdede med kroppen som en helhed, som tiltaler mig og min måde at se livet på. Der efter blev jeg meget nysgerrig for selv, at tage kontakten og få en tid til en behandling.

Jeg er selv elite idrætsudøver på national og international niveau, som bruger min krop mange timer hver eneste dag. Så jeg ved derfor, hvor vigtigt det er, at kroppen fungere som en helhed. Efter meget træning og en travl hverdag er det en fornøjelse, at kunne give sig hen og få løst op for spændinger især ryg, nakke og skuldre. Det gode ved denne blide behandlings form og Lis´ måde, at arbejde på gør at hun med hendes gode forståelse og indføling på kroppen kan løse op for mine spændinger, der let kan komme igen efter hård træning. Det er altid en dejlig let fornemmelse, når behandlingen er færdig og kroppen slapper af.

Lis får de varmeste anbefalinger fra mig og stor tak for de positive oplevelser dine behandlinger har givet mig.”

Højskole elev i Ikast og elite kapgænger:

Andreas W. Nielsen 23 år.

2017-07-31T11:09:13+00:00