Spændinger. Kender du det – kroppen er bare total spændt op! Måske har du oplevet en travl periode på arbejdet og nu kan kroppen bare ikke finde ud af at komme ned i gear. Du har måske alle mulige symptomer, sover dårligt, har ondt her og der. Måske føles det endda lidt som om du er “ved siden af kroppen”.

Spændinger kan meget let ændres med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er fantastisk til at afspænde dig igen. Behandlingen bringer dig stille og roligt tilbage i kroppen. Det parasympatiske nervesystem træder frem, og det føles måske lidt som at være i en meditativ tilstand. Det er præcist her kroppen elsker at være, så den kan lade dig op igen. Vi kan ikke vide alle årsager til dine spændinger, men vi kan bringe dig “derhen”, hvor kroppen præcist ved, hvad der er bedst for dig.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling foregår.

Læs evt. nedenstående oplevelser andre har haft i klinikken:

”Mit første møde med Lis var en anbefaling fra min lærer fra min højskole og hans kone, der havde rigtig gode oplevelser med at blive behandlet af Lis. De roste hende og fortalte åben om deres oplevelser og om hvordan Lis arbejdede med kroppen som en helhed, som tiltaler mig og min måde at se livet på. Der efter blev jeg meget nysgerrig for selv, at tage kontakten og få en tid til en behandling.

Jeg er selv elite idrætsudøver på national og international niveau, som bruger min krop mange timer hver eneste dag. Så jeg ved derfor, hvor vigtigt det er, at kroppen fungere som en helhed. Efter meget træning og en travl hverdag er det en fornøjelse, at kunne give sig hen og få løst op for spændinger især ryg, nakke og skuldre. Det gode ved denne blide behandlings form og Lis´ måde, at arbejde på gør at hun med hendes gode forståelse og indføling på kroppen kan løse op for mine spændinger, der let kan komme igen efter hård træning. Det er altid en dejlig let fornemmelse, når behandlingen er færdig og kroppen slapper af.

Lis får de varmeste anbefalinger fra mig og stor tak for de positive oplevelser dine behandlinger har givet mig.”

Højskole elev i Ikast og elite kapgænger:

Andreas W. Nielsen 23 år.