Piskesmæld, også kaldet whiplash, kan være en voldsom oplevelse at have pådraget sig. Ofte er det sket ifbm. en bilulykke, hvor man er blevet påkørt. Men det kan også ske i andre forbindelser, f.eks. ved slag mod hovedet, kraftige rotationer af nakke, eller fald på hovedet. Piskesmæld giver mange smerter udover nakke. Man spænder op i hele kroppen, og det er ikke usædvanligt at vågne op om morgenen med smerter i kæber og hovedet.

Det er ikke altid klienter fortæller mig, at de har et gammelt piskesmæld. Men ofte mærker jeg, at der ligger et gammelt traume i nakken. Det er utrolig vigtigt at behandle biodynamisk når disse tegn kommer. Der ligger ofte et traume gemt bagved, og der skal en erfaren behandler til, for ikke at gentraumatisere klienten.

Piskesmæld kan behandles blidt med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er du hjulpet godt på vej til at få løst traumet bag piskesmældet, så kroppen kan finde balancen igen. Det er den mentale pause, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele dig og lader din krop fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til dine symptomer? Måske har du en idé til det – måske ikke? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af dig – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad din krop mener, der er årsag til dine symptomer

Husk at undersøge om dit forsikringsselskab dækker for behandlingerne. Læs gerne mere om det lige her.

Læs gerne her, hvordan en voksen behandling foregår.