Ondt i nakken, lænden, ryggen, skuldrene eller kæberne er for mange nærmest en normalitet i hverdagen. Man tager automatisk et par smertestillende piller og fortsætter med sin hverdag. Men sådan behøver det ikke være. Vores krop er bygget til at blive brugt, og det er en klar udfordring for mange af os med de stillesiddende arbejdssituationer vi er i. Ofte handler det om vaner. Læg mærke til, hvordan du sidder på din stol. Er skærmen lige for, eller drejer du kun til den ene side? En go idé at få besøg af en ergoterapeut på arbejdspladsen, som kan hjælpe dig med at variere dine stillinger.

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan jeg hjælpe dig med at afspænde din krop, læs gerne her om afspænding. Men handler det om vaner, så skal du selv gøre en forskel når du går ud af klinikken. Måske trænger musklerne til at blive trænet, så de kan holde til det liv, du gerne vil have.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling kan foregå.

Læs gerne nedenstående udtalelser fra andre, der har været i klinikken:

Lene, hold i ryggen

“Et hold i ryggen blev mit første møde med KST og Lis Hauge’s kyndige behandling. Lægen havde dømt mig til sygemelding i minimum 14 dage. Men 1 behandling, hvor ryggen blidt blev guidet på på plads gjorde, at jeg var tilbage på mit arbejde efter 4 dage. Og jeg har ikke mærket til det siden.”

Lene Andersen

Charlotte

”Med ualmindelig stor integritet, ualmindelig stor nysgerrighed og ualmindelig stor faglig fundering har jeg oplevet Lis Frausing Hauge, som min Kranio-Sakral Terapeut gennem det sidste år.  Vi har i fællesskab været på rejse ind i min krop. Opdaget, oplevet og genfundet områder, som har haft brug for ekstra opmærksomhed for at finde tilbage i balance.

Jeg takker Lis Frausing Hauge af hjertet. Ikke mindst for den gave hun er til mig, hendes omgivelser og til Kranio-Sakral Terapien.”

Charlotte Rønnau

Anne-Grethe, hoftesmerter

”Jeg hedder Anne-Grethe, er 67 år, og gik til behandling ved Lis Hauge i sommeren 2010. Jeg havde døjet med stærke smerter i venstre hofte i et halvt års tid. Måtte for første gang tage smertestillende tabletter om natten for at sove. Ellers har jeg gennem flere årtier haft vrøvl med min højre hofte, bl.a. pga. medfødt skævhed og ulige lange ben. Jeg føler, at mine gamle skævheder nu med Kranio-Sakral Terapi behandlingerne ved Lis er rettet op. Jeg har aldrig i 30 år haft det så godt med mine hofter. Jeg sørger også for at holde området smidigt med forskellige øvelser.

At behandlingerne samtidig er meget behagelige og giver ro i sindet er en gevinst oveni. Jeg kommer gerne igen efter behov.”

Tina, hold i nakken, men “synderen” var andetsteds

“Lis gav mig troen på et liv uden smerter tilbage.

Efter et grimt hold i nakken på jobbet blev mit liv i løbet af et halv år til et smertehelvede, hvor jeg hele tiden stod på apoteket og købte flere smertestillende piller. Jeg var ved kiropraktor 12 gange, og 10 gange zoneterapi og forskellige former for massage, lægen ville sende mig det MR-scanning, men det blev værre og værre, og til sidst kunne jeg ikke sidde på en stol eller i min bil før smerterne startede: Min venstre skulder, arm og hånd sov og gjorde forfærdelig ondt og jeg havde indstillet mig på, at det altid skulle være sådan.

Men så mødte jeg Lis 🙂

En fælles bekendt havde anbefalet hende, og mødet med Lis ændrede mit liv. Med sine blide behandlinger og dybe intuitive indfølingsevne fandt hun snart synderen: Halebenet sad helt skævt! Ingen andre havde snakket om halebenet?? Efter få behandlinger slap halebenet endelig helt og dansede bogstavlig talt en jive inde i mig, og jeg lever nu et normalt liv uden smerter..

Lis har lært mig at lytte til min krop, at kommunikere med den og lade den helbrede sig selv. Hvilken gave! Jeg tager stadig op til hende engang i mellem, når jeg får for travlt i hverdagen og skal mindes om, hvordan jeg gør.”

Tina Christensen, Kibæk