Angst

Hjertet galopperer afsted. Man hører ikke andet end hjertets dunken. Mærker presset i brystkassen. Man sveder, føler sig svimmel.  Er det nu man skal dø? Et angstanfald er i gang. Måske for første gang, måske for 30. gang. Angsten for at få angst kan blive fuldstændig styrende for ens adfærd. Man kører ikke bil længere, handler ikke ind, undgår helst de situationer som man ved kan fremprovokere et angstanfald. Og ofte er det jo slet ikke livstruende situationer man er i, når man får et angstanfald. Men hjernen tror situationen er farlig,  og kroppen reagerer på hjernen, så det er også hjernen, der skal trænes for at se, at der ikke sker noget dårligt. Din krop ved godt at du er i sikkerhed.

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi giver jeg din krop mulighed for at forandre den energi, der staser sig op i din krop. Imens laver du kognitive øvelser og samtaler, evt. med en dygtig psykolog eller psykoterapeut, så du får trænet hjernen i at håndtere situationen.

Stress

Vi kender alle det at være stresset. Der er for mange opgaver på arbejde, eller en uoverskuelig deadline, sygdom hos enten en selv eller nærmeste familie, og kendetegnet ved det er, at man kan godt være stresset i en periode og holde dampen oppe, men på et tidspunkt er vi nødt til at slappe af, lade luften sive ud, og give kroppen lov til at normalisere sig selv. Nervesystemet svinger imellem det sympatiske nervesystem (kamp/flugt) og parasympatiske nervesystem (her hvor vi regenerer). Måske bliver vi en kort overgang syge med influenza, feber eller lign., og så er kroppen ovenpå igen. Man bliver syg for at blive rask.

Men nogle gange kan man ikke selv regulere sig tilbage, og man hænger i det ene symptom efter det andet som søvnproblemer, koncentrationsbesvær, hovedpine, mavepine, forstoppelse osv.

Her kan Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi gøre en forskel, da terapien er fantastisk til at skabe balance igen. Kroppen sukker efter at blive hørt, slippe og forandre der hvor det er opstået.

Depression

Du har ingen energi eller interesse. Du er træt. Det eller dem, der plejede at gøre dig i godt humør, gør det ikke længere – du orker det ikke. Måske mangler du ligefrem lysten til livet. En depression har meldt sig. Mange oplever en depressiv tilstand i løbet af livet. De kan have forskellige sværhedsgrader. Nogle oplever det også ifbm. en fødsel, sorgen over at have mistet, eller anden form for forandring i ens liv, ens identitet.

Jeg oplever rigtig ofte, at en dygtig psykolog i kombination med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi har en fantastisk effekt. Nogle gange møder psykologen en modstand i dig, hvor du ikke kender svaret eller har fortrængt det, men her kan den biodynamiske tilgang gøre en forskel. Kroppen husker. Så under de rette omstændigheder kan kroppen forandre, måske slippe, de blokeringer som du har.

Læs gerne her, hvordan en voksen behandling kan foregå.

Læs gerne nedenstående fra andre om hvad de har oplevet i klinikken:

“KST har for mig været en helt fantastisk oplevelse.

Efter en del år, hvor jeg har kæmpet med symptomerne efter stress/ udbrændthed fandt jeg frem til Lis, som via KST har hjulpet mig til en bedre hverdag. For mig er KST den rene velvære. Det er en enormt behagelig form for behandling, og hos Lis følte jeg mig straks i trygge hænder.  Det er en fed oplevelse at mærke hvad der sker med kroppen undervejs, ja faktisk så har jeg lært AT mærke min krop og mærke efter de signaler kroppen rent faktisk fortæller mig, om hvordan den har det. Og så er det med til at give mig mere energi, hvilket har været min store kæphest, altså manglende energi… Jeg kan kun anbefale det, det kan MEGET mere end du kan forestille dig J”

Joan