Træthed…..er der noget værre end at rode rundt i sin seng om natten, fordi man ikke kan sove. Man ved jo allerede, at næste dag er dømt til at blive lang og træls. Tankerne er mange, og selvom vi prøver “at slukke” for dem, så kommer de snigende alligevel.

Det scenarie kan vi klare engang imellem, så finder kroppen selv ud af at justere ind igen. Men hvis forløbet med træthed og søvnløshed begynder at strække sig over mange dage, og begynder at have en effekt på din livskvalitet, så skal du gøre noget. Måske dækker det over noget andet end tankerne. Vi kan alle komme i situationer, hvor vi bliver presset. Det kan være økonomiske forhold, sociale forhold, relationer til andre. Måske arbejdsmæssige forhold, boligforhold og ikke mindst sygdom, eller tanker herom. Læs evt. mere her om angst, depression og stress.

Træthed kan skyldes andet end søvnmangel

Når du vågner om morgenen, er du så udhvilet? Til trods for 8-10 timers søvn, føles din krop så 100% ladet op? Eller hænger du stadig i bremsen? Måske oplever du energien dale i løbet af dagen, og kan næsten ikke hænge sammen efter aftensmaden. Det er vigtigt at få hjulpet kroppen i balance igen. Måske har dine organer brug for støtte i processen. Her vil jeg anbefale en kombination med noget naturmedicin som homøopati og kosttilskud med vitaminer og mineraler.

Træthed kan behandles med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Jeg kan nok ikke løse dine udfordringer omkring økonomi, bolig og arbejde, men jeg kan hjælpe dig med at “trække vejret” igen, så du bedre kan overskue din situation. Måske skal situationen lige vendes 180°? Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en mental pause, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader din krop fortælle mig, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til dine symptomer? Hvor er dine blokeringer? Måske har du en idé til det – måske er det ikke bevidst endnu? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med, at vi “kontaktede” den del af dig – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad din krop mener, der er årsag til dine symptomer

Læs gerne mere her om, hvordan en voksen behandling foregår.