Træthed – Søvnproblemer

Er der noget værre end at rode rundt i sin seng om natten, fordi man ikke kan sove. Man ved jo allerede, at næste dag er dømt til at blive lang og træls. Tankerne er mange, og selvom vi prøver “at slukke” for dem, så kommer de snigende alligevel.

Det scenarie kan vi klare engang imellem, så finder kroppen selv ud af at justere ind igen. Men hvis forløbet med træthed og søvnløshed begynder at strække sig over mange dage, og begynder at have en effekt på din livskvalitet, så skal du gøre noget. Måske dækker det over noget andet end tankerne. Vi kan alle komme i situationer, hvor vi bliver presset. Det kan være økonomiske forhold, sociale forhold, relationer til andre, arbejdsmæssige forhold, boligforhold og ikke mindst sygdom, eller tanker herom. Læs evt. mere her om angst, depression og stress.

Jeg kan nok ikke løse dine udfordringer omkring økonomi, bolig og arbejde, men jeg kan hjælpe dig med at trække vejret igen, så du bedre kan overskue din situation. Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi hjælper dig i en slags meditativ tilstand, så kroppen genforenes med dine egne iboende sundhedskræfter, og det er herfra du finder balancen igen.

Læs gerne mere her om, hvordan en voksen behandling foregår.

2017-07-31T11:02:30+00:00