Hovedpine og migræne hos børn kan skyldes utrolig mange ting. Det er kroppens måde at sige, at nu er det nok! Vi oplever hovedpine ifbm. feber, manglende indtagelse af væske, mad, for mange bekymringstanker, dårlig søvn, dårlig kropsholdning osv. Det gælder absolut også for børn. Men hvis vi oplever at børnene bliver ved med at klage over hovedpine, trods genoprettelse af balance i kroppen med tanke på ovennævnte, så skal vi agere på det. Kan det måske skyldes et slag, fald, en stresset periode? Læs evt. mere her om smerter i nakke, skuldre, ryg eller her om stress.

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en super effektiv behandlingsform, der kigger på hele mennesket, uanset fysisk eller psykisk udtryk. Måske er det lige dét dit barn har brug for?

Læs gerne mere her om, hvordan en børne behandling foregår:

Læs her, hvad andre har oplevet i klinikken:

Viktor led i en periode meget af hovedpine. Det var i en periode over 5 uger og vi var i tvivl om hvordan det var opstået. Hovedpinen medførte mange dages fravær fra skole, venner og højt prioriteret fodbold.
Hovedpinen var så voldsom, at det at skulle på toilettet og ” lave stort” var en udfordring da det forøgede hovedpinen . Efter en samtale kom vi ind i en akut tid og Viktor fik en behandling. Umiddelbart efter blev hovedpinen værre men allerede dagen efter var den næsten forsvundet.
Efter 2 behandlinger havde han det mærkbart bedre og hovedpinen aftog.
Det var en god oplevelse med sakral terapi idet Lis var meget god til at tale med Viktor om hvad der kunne være årsagen til den opståede hovedpine.
Det at behandlingen var nænsom var også en tryghed i behandlingen og Lis var meget god til at forklare undervejs.
Lis er helt klart anbefalelsesværdig og et særdeles positivt møde med den “alternative verden”.
Mette Toft