Hvordan foregår en behandling på børn?” Her er lidt tanker og overvejelser du kan gøre dig.

Det kan være svært at forstå denne behandlingsform. Hvad sker der? Hvordan foregår en behandling på børn egentlig? Jeg har selv stået samme situation, da mit barn skulle behandles. Men prøv at give det en chance. Lad barnets resultater være dem, der vinder. Bare fordi vi ikke kan se, hvad der præcist foregår, så er det jo ikke ensbetydende med, at der ikke sker noget 😉 F.eks. hvem kan også reelt forklare, hvordan kærlighed ser ud. Kærlighed kan mærkes.

Men…mit barn kan umuligt ligge stille på en briks!

Bare rolig. Det behøver dit barn heller ikke. Der er jo en grund til at I kommer, så måske er følelserne lidt udenpå tøjet, og jeg skal lige ses an. Det er jeg vant til – vi har tid nok. Måske starter barnet med at sidde hos dig, eller måske kan lidt af mit legetøj lokke barnet op at sidde på briksen, ellers laver vi behandlingen på gulvet. Vi skal sammen skabe en hyggestund for barnet. Husk på, at I som forældre, er de vigtigste for barnet, så jeres nærvær under behandlingen er meget vigtig. Men I behøver ikke komme begge to.

Så fortvivl ikke, hvis jeres barn har krudt i måsen. Med lidt opfindsomhed finder vi en løsning, hvor barnet er tryg ved, at jeg har mine hænder på barnets krop. Mine hænder fungerer som en slags vindue ind til dit barns krop. Så selvom jeg måske kun får lov til at holde på fødderne, så har jeg adgang til hele kroppen.

Det kan også være en idé at læse højt fra en bog. Jeg har flere bøger til rådighed, ellers tag en yndlingsbog med. Som udgangspunkt behøver vi ikke IPads og telefoner, så lad dem ligge hjemme. Der er også flere, der synes det er dejligt at få lov til at tegne eller male imens jeg behandler. Jeg har en del til dette formål.

Teenageren – villig eller vranten.

Der kommer  heldigvis også teenagere i klinikken med alle mulige symptomer. De fleste unge er skeptiske – de har måske en lang historie bag sig med forskellige behandlingsforløb af den ene eller anden art. Nogle ønsker ikke, at forældrene er til stede. Så kan det være, at i forældre kan tage plads i venterummet og drikke en kop kaffe/ the, eller gå en tur imens jeg behandler. Det er noget de unge bestemmer.

Hvad siger man så til sit barn inden det kommer?

Det er jer som forældre, der er klogest på jeres barn. Jeg plejer at sige, at her har de mulighed for at få en pause. Der bliver spillet noget roligt musik, mange falder lidt hen, nogle i søvn og det er rigtig fint, for det er her i den meditative tilstand, at kroppen restituere bedst. Måske har dit barn det bedst med mere kropslig kontakt, som i massage. Så giv mig besked herom. Det er ikke fordi jeg er massør, men hvis det er indgangsvinklen til at dit barn falder til ro, så gør vi det til en start. Man kan jo også prøve at få en behandling til sig selv først. Det virker som regel meget tillidsfuldt for et barn, at forældrene har prøvet og godkendt det.

Hvad sker der lige efter en behandling?

Det er vigtigt at opretholde en positiv stemning, så afhængig af barnets problematik, og hvad vi voksne har aftalt inden mødet, så foregår mine og jeres iagttagelser som en voksen korrespondance bagefter i telefonen, på sms eller mail, eller gerne som en update dagen før I kommer med barnet. Barnet er godt klar over, at det er “besværligt”, og har ikke brug for flere dunk i hovedet om det, barnet ikke kan finde ud af. Så den korrespondance vender vi voksne senere. Hvis jeg vælger at forklare noget, så gør jeg det direkte til barnet, men kun hvis jeg kan mærke, at det har en positiv effekt på barnet.

Hvor ofte skal man komme?

Ja, se nu bliver det svært. De kommer jo med forskellige problematikker. Nogle symptomer har været der længe. Men vær realistisk og giv det et forløb på nogle gange inden I bedømmer effekten af det. Jeg kan kun arbejde med det som barnet viser mig energetisk. Jeg kan ikke vide, hvornår de er klar til at forandre det, der måske er sværest for dem.

Er du stadig i tvivl, så kontakt mig endelig.

Vil du vide mere om behandling af babyer, så læs med her!

Måske vil du gerne prøve en behandling selv? Så ved du lidt om, hvad barnet kan opleve. Læs mere her!