Koncentrationsbesvær er en tilstand, der følger i hælene på noget andet. Hvorfor oplever du det? Hvor længe har det stået på? Hvis ikke du er kommet til skade, så start altid med det basiske. Får du nok søvn og væske (vand!) nok i løbet af dagen. Hvad med motion? Er dit blodsukker påvirket så du hungrer efter sødt flere gange om dagen. Kig på basis, se om du kan justere på det her og afhjælpe dit problem.

Hvis ikke, hvordan ser dit liv så ud pt? Er du stresset eller oplever du en presset periode? Læs mere her om angst, depression og stress her.

Har du måske haft et tilfælde i dit liv, hvor tingene bare er gået skævt lige siden? Det kan både være fysisk, som slag, fald, gamle bakterie tilstande i kroppen som salmonella, men det kan også være psykiske belastninger, som svigt, sorg el. lign.

Koncentrationsbesvær? – brug for en mental pause?

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en mental pause, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader kroppen fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til dine symptomer? Måske har du en idé til det – måske ikke? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af dig – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad din krop mener, der er årsag til dine symptomer.

Læs gerne mere her om, hvordan en voksen behandling kan foregå.