BKST uddannelse er sammensat af Instituttet for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi. De har nedenstående krav, for at komme til eksamen som Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut. Jeg blev eksamineret d. 22.oktober 2015. Men jeg valgte sideløbende også at uddanne mig til Biodynamisk Børne Kranio-Sakral Terapeut. Eksamineret d. 17.marts 2015. Læs om det her:

Teksten er kopieret fra deres hjemmeside:

For at blive certificeret / eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut kræves deltagelse i følgende:
Introkursus
BKST 1
BKST 2
BKST 3
BKST 4
BKST 5
BKST 6
Børn 1
Børn 2
BKST og hjernen
Dynamisk stilhed eller Stilhed og essens
Eksamen

I alt: 348 lektioner, incl. 4 timers gruppeeksamen.

Før en eksamen skal du desuden have haft min. 300 dokumenterede praksis-timer, hvoraf de 50 timer skal være af børn under 10 år, samt min. 10 sessioner/terapibehandlinger hos en Biodynamisk KST-terapeut. Dette giver en samlet uddannelse på min. 658 lektioner.

Eksamen:

Fremlæggelse af 2 skriftlige opgaver vedr. behandlingsforløb med 2 klienter efter eget valg. Der vil indgå specifikke krav til opgavens fokuspunkter, såsom teoretiske betragtninger, og samtidig være frihed til egne anskuelser og input.

Opgaven fremlægges for de øvrige på eksamensdagen samt undervisere/censor.

Desuden vil der være praksisopgave i form af en behandling af en “ikke kendt” klient. Her vil vi være tilstede under behandlingen. Derefter vil der være en formidling af observationer samt baggrund for forløbet i behandlingen.

På baggrund af dette besluttes det, om du kan bestå.

BKST uddannelse og eksamen klæ´r mig på

Jeg har gennemgået mange kurser på flere skoler siden år 2006. En udvikling til stor glæde for mig selv og dermed og de klienter jeg møder. Men ingen tvivl om, at jeg fandt min hylde da jeg mødte Anni og Heather fra Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi.

Læs gerne her om mit møde med det Biodynamiske. Det var en kæmpe omvæltning og provokation!

Læs evt. mere her om de kurser jeg har gennemgået undervejs.