Nightterror – natteskræk er simpelthen frygtelig at opleve! Barnet skriger pludseligt efter kort tids søvn, og det er slet ikke muligt at få øjenkontakt til dem. De er i en helt anden verden. Som forældre kan man ikke gøre andet end at vente de ca. 20-30 min. det står på. Faktisk anbefaler man, at man ikke tager barnet op til sig. De vil ofte reagere ved at skubbe fra sig. Intetanende om, hvad der foregår. Bagefter falder de i søvn igen og har glemt det igen næste morgen. Hos nogle børn sker det flere gang om natten, også gennem flere måneder. Det er meget opslidende. Det er frygtelig at være vidne til.

Dengang i 1999

Vores søn fik natteskræk/Nightterror da han var omkring de 4 år. Jeg husker tydeligt den første gang det skete. Alene hjemme med to små børn. Og så skriger han pludseligt, kort tid efter han var faldet i søvn. Dybt og inderligt. Jeg anede ikke, hvad der skete. Han sad bare der i sengen – svedte – med et blik, der viste tydelig rædsel. Jeg gik helt i panik! Han kunne ikke trøstes, og skubbede mig bare væk. Naturligvis vækkede han også lillesøster. Så græd hun jo også. Til sidst måtte jeg ringe efter hjælp hos mine forældre. Næste gang det skete, var min mand heldigvis hjemme. Men vi anede stadigvæk ikke, hvad det var. Vi syntes bare det var så forfærdeligt for ham -og os. Det var før Google 😉 Så vi havde ingen idé om, hvad det var, ej heller hvordan man kunne hjælpe ham. Det gør jeg heldigvis i dag! NU kan jeg hjælpe andre.

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan afhjælpe nightterror/ natteskræk

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan man virkelig gøre en forskel for de børn, der oplever natteskræk. Det umodne nervesystem falder til ro ved den blide behandling og de responderer lynhurtigt på behandlingen. Jeg ser det gang på gang. Ofte skal der kun en enkelt behandling til – andre gange lidt mere. Men oftest er der en bedring med det samme.

Normalt vokser børn helt fra det ved 12 års alderen – hvis du har lyst til at vente på det…

Jeg har dog også behandlet teenager med det, hvor det nærmest er opstået ud i det blå. Selv her er der tydelig forandring efter behandling. Så kom trygt 🙂

Læs gerne mere her om, hvordan en børne behandling foregår.