Baby skriger højt, eller græder meget, måske næsten utrøsteligt. Det skærer i hjertet på os som forældre. Hvad er der galt, tænker vi? Det har da lige fået noget at spise og en tør ble. Er det allerede træt? Det har da lige sovet. Har babyen ondt nogen steder? Hvorfor kan jeg ikke læse mit barn? Spørgsmålene er mange, og vi bebrejder måske os selv for ikke at kunne tyde barnet. Ikke at kunne trøste det. Vi får dårlig samvittighed. Skyldfølelse. Vi føler os magtesløse.

Bare rolig – der er hjælp med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Men lige inden du giver op, så kig forbi mig med din baby. Som Biodynamisk Terapeut lægger jeg hænderne på din babys krop, og bruger samme “sprog” som det gør. Jeg sanser energierne i din baby. Mærker ubalancer, blokeringer, flowet, anatomien. Er der mon noget fra fødslen, der “driller” endnu – Er det fysisk i kroppen på babyen?

Din baby taler ikke endnu. Det kan ikke forklare dig, hvad årsagen er til, at det har det så dårligt. Det kan kun skrige og græde for at vise, at det er i ubalance. Men det bruger alle sine sanser. Mærker, smager, lugter, ser, hører, men har også en kropslig- og balancesans. Jeg er trænet til at sanse på samme måde. Derfor er der virkelig en go chance for, at hjælpe din baby med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi.

Samtale

Ofte spørger jeg også ind til graviditeten. Hvordan var den? Følte du dig stresset i din graviditet? Var du glad – i ro med det hele, eller var du ængstelig – urolig – usikker? Det er ikke uden betydning for din baby, da I deler samme nervesystem. Så din baby opfanger, hvordan du har det. Ikke for at bebrejde dig. Slet ikke. Blot for at forklare.

Læs gerne mere her om, hvordan en behandling på baby kan foregå.