Case-Hold i ryggen:

Et hold i ryggen blev mit første møde med KST og Lis Hauge’s kyndige behandling. Lægen havde dømt mig til sygemelding i minimum 14 dage. Men 1 behandling, hvor ryggen blidt blev guidet på på plads gjorde, at jeg var tilbage på mit arbejde efter 4 dage. Og jeg har ikke mærket til det siden.”

Lene Andersen

Spændinger i nakke, lænd og ryg en normalitet for mange

Ondt i nakken, lænden, ryggen, skuldrene eller kæberne er for mange nærmest en normalitet i hverdagen. Man tager automatisk et par smertestillende piller og fortsætter med sin hverdag. Men sådan behøver det ikke være. Vores krop er bygget til at blive brugt, og det er en klar udfordring for mange af os med de stillesiddende arbejdssituationer vi er i. Ofte handler det om vaner. Læg mærke til, hvordan du sidder på din stol. Er skærmen lige for, eller drejer du kun til den ene side? En go idé at få besøg af en ergoterapeut på arbejdspladsen, som kan hjælpe dig med at variere dine stillinger.

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan jeg hjælpe dig med at afspænde din krop, læs gerne her om afspænding. Men handler det om vaner, så skal du selv gøre en forskel når du går ud af klinikken. Måske trænger musklerne til at blive trænet, så de kan holde til det liv, du gerne vil have.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling kan foregå.