Case-En krop tilbage i balance

 Med ualmindelig stor integritet, ualmindelig stor nysgerrighed og ualmindelig stor faglig fundering har jeg oplevet Lis Frausing Hauge, som min Kranio-Sakral Terapeut gennem det sidste år.  Vi har i fællesskab været på rejse ind i min krop. Opdaget, oplevet og genfundet områder, som har haft brug for ekstra opmærksomhed for at finde tilbage i balance.

Jeg takker Lis Frausing Hauge af hjertet. Ikke mindst for den gave hun er til mig, hendes omgivelser og til Kranio-Sakral Terapien.”

Charlotte Rønnau

Balance i kroppen med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en mental pause, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader kroppen fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til dine symptomer? Måske har du en idé til det – måske ikke? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af dig – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad din krop mener, der er årsag til dine symptomer.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan en behandling foregår? Så læs mere her!