Case-Niels hovedpine og migræne:

Igennem nogle år har jeg haft problemer med ondt i nakken og deraf følgende hovedpine, der gjorde mig uarbejdsdygtig i op til flere dage af gangen. Jeg fik kvalme og kastede op som følge af hovedpinen. Igennem mit arbejde gik jeg til massør og det hjalp også lidt, men ikke nok.

Jeg begyndte også at gå til kiropraktor, da jeg havde ondt i nakken, og derfor troede at hovedpinen måtte komme derfra. Det hjalp også lidt, men igen fjernede det kun problemet i en periode, hvorefter det vendte tilbage med samme styrke.

Jeg kom så i kontakt med Lis, hun fortalte om det hun laver og det lød interessant, så det ville jeg prøve.

Behandling med Kranio-Sakral Terapi

Under min første behandling, fandt Lis frem til at mine nakkesmerter kom helt nede fra det nederste af ryggen. Der var jeg skæv. Hun rettede så min ryg op og jeg kunne ret hurtig mærke, at der var sket noget.

Siden jeg påbegyndte behandlingen hos Lis har jeg stort set ikke haft ondt i nakken. Så det har været lykken at komme til hos Lis, da hun hurtig fandt frem til hvor mit problem var og fik afhjulpet det.

Så en stor tak til Lis for ikke kun at symptom behandle, men finde frem til hvor problemet opstod.”

Venlig hilsen

Niels Pedersen

Vil du vide mere om, hvordan en behandling kan foregå? Så læs mere her!