Case-smerter i hofter:

Jeg hedder Anne-Grethe, er 67 år, og gik til behandling ved Lis Hauge i sommeren 2010. Jeg havde døjet med stærke smerter i venstre hofte i et halvt års tid. Måtte for første gang tage smertestillende tabletter om natten for at sove. Ellers har jeg gennem flere årtier haft vrøvl med min højre hofte, bl.a. pga. medfødt skævhed og ulige lange ben. Jeg føler, at mine gamle skævheder nu med Kranio-Sakral Terapi behandlingerne ved Lis er rettet op. Jeg har aldrig i 30 år haft det så godt med mine hofter. Jeg sørger også for at holde området smidigt med forskellige øvelser.

At behandlingerne samtidig er meget behagelige og giver ro i sindet er en gevinst oveni. Jeg kommer gerne igen efter behov.”

Hoftesmerter kan ændres med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Ondt i hofte, nakken, lænden, ryggen, skuldrene eller kæberne er for mange nærmest en normalitet i hverdagen. Man tager automatisk et par smertestillende piller og fortsætter med sin hverdag. Men sådan behøver det ikke være. Vores krop er bygget til at blive brugt, og det er en klar udfordring for mange af os med de stillesiddende arbejdssituationer vi er i. Ofte handler det om vaner. Læg mærke til, hvordan du sidder på din stol. Er skærmen lige for, eller drejer du kun til den ene side? En go idé at få besøg af en ergoterapeut på arbejdspladsen, som kan hjælpe dig med at variere dine stillinger.

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan jeg hjælpe dig med at afspænde din krop, læs gerne her om afspænding. Men handler det om vaner, så skal du selv gøre en forskel når du går ud af klinikken. Måske trænger musklerne til at blive trænet, så de kan holde til det liv, du gerne vil have.

Vil du gerne vide mere om, hvordan en behandling foregår? Læs mere her!