Case-Afspænding Andreas – Elite idrætsudøver:

 Mit første møde med Lis var en anbefaling fra min lærer fra min højskole og hans kone, der havde rigtig gode oplevelser med at blive behandlet af Lis. De roste hende og fortalte åben om deres oplevelser og om hvordan Lis arbejdede med kroppen som en helhed, som tiltaler mig og min måde at se livet på. Der efter blev jeg meget nysgerrig for selv, at tage kontakten og få en tid til en behandling.

Elite idrætsudøver

Jeg er selv elite idrætsudøver på national og international niveau, som bruger min krop mange timer hver eneste dag. Så jeg ved derfor, hvor vigtigt det er, at kroppen fungere som en helhed. Efter meget træning og en travl hverdag er det en fornøjelse, at kunne give sig hen og få løst op for spændinger især ryg, nakke og skuldre. Det gode ved denne blide behandlings form og Lis´ måde, at arbejde på gør at hun med hendes gode forståelse og indføling på kroppen kan løse op for mine spændinger, der let kan komme igen efter hård træning. Det er altid en dejlig let fornemmelse, når behandlingen er færdig og kroppen slapper af.

Lis får de varmeste anbefalinger fra mig og stor tak for de positive oplevelser dine behandlinger har givet mig.”

Højskole elev i Ikast og elite kapgænger:

Andreas W. Nielsen 23 år.

Hvad kan Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi?

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en mental pause, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader kroppen fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til dine symptomer? Måske har du en idé til det – måske ikke? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af dig – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad din krop mener, der er årsag til dine symptomer.

Interesseret i hvordan en behandling foregår? Læs mere her!