Case-Stress:

KST har for mig været en helt fantastisk oplevelse.

Efter en del år, hvor jeg har kæmpet med symptomerne efter stress/ udbrændthed fandt jeg frem til Lis, som via KST har hjulpet mig til en bedre hverdag. For mig er KST den rene velvære. Det er en enormt behagelig form for behandling, og hos Lis følte jeg mig straks i trygge hænder.  Det er en fed oplevelse at mærke hvad der sker med kroppen undervejs.Ja faktisk så har jeg lært AT mærke min krop og mærke efter de signaler kroppen rent faktisk fortæller mig, om hvordan den har det. Og så er det med til at give mig mere energi, hvilket har været min store kæphest, altså manglende energi…

Jeg kan kun anbefale det, det kan MEGET mere end du kan forestille dig :-)”

Joan

Stress

Vi kender alle det at være stresset. Der er for mange opgaver på arbejde, eller en uoverskuelig deadline. Sygdom hos enten en selv eller nærmeste familie, og kendetegnet ved det er, at man kan godt være stresset i en periode og holde dampen oppe. Men på et tidspunkt er vi nødt til at slappe af, lade luften sive ud, og give kroppen lov til at normalisere sig selv. Nervesystemet svinger imellem det sympatiske nervesystem (kamp/flugt) og parasympatiske nervesystem (sidstnævnte er hvor vi regenerer). Måske bliver vi en kort overgang syge med influenza, feber eller lign., og så er kroppen ovenpå igen. Man bliver syg for at blive rask.

Men nogle gange kan man ikke selv regulere sig tilbage. Man hænger i det ene symptom efter det andet som søvnproblemer, koncentrationsbesvær, hovedpine, mavepine, forstoppelse osv.

Stress og Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Her kan Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi gøre en forskel, da terapien er fantastisk til at skabe balance igen. Kroppen sukker efter at blive hørt, slippe og forandre der hvor det er opstået.

Er du nysgerrig efter, hvordan en behandling kan foregå? Så læs mere her!