Case-Overskud efter behandlinger:

  Jeg har haft mange dejlige oplevelser hos Lis. Og hun hjælper mig hver gang og jeg føler mig total i overskud efter hver behandling.”
Kh Marianne Nissen

Spændinger. Kender du det – kroppen er bare total spændt op! Måske har du oplevet en travl periode på arbejdet og nu kan kroppen bare ikke finde ud af at komme ned i gear. Du har måske alle mulige symptomer, sover dårligt, har ondt her og der. Måske føles det endda lidt som om du er “ved siden af kroppen”.

Spændinger kan meget let ændres med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er fantastisk til at afspænde dig igen. Behandlingen bringer dig stille og roligt tilbage i kroppen. Det parasympatiske nervesystem træder frem, og det føles måske lidt som at være i en meditativ tilstand. Det er præcist her kroppen elsker at være, så den kan lade dig op igen. Vi kan ikke kende alle årsager til dine spændinger, men vi kan bringe der “derhen”, hvor kroppen præcist ved, hvad der er bedst for dig.

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan jeg hjælpe dig med at afspænde din krop, læs gerne her om afspænding. Men handler det om vaner, så skal du selv gøre en forskel når du går ud af klinikken. Måske trænger musklerne til at blive trænet, så de kan holde til det liv, du gerne vil have.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling kan foregå.