Case-Hjernerystelse :

I februar 2015 besvimede jeg af uvisse årsager og slog mit baghoved hårdt ned i gulvet, hvilket medførte en hjernerystelse. Da jeg snakkede med lægen, fik jeg at vide, at det ville tage 1-2 uger at komme ovenpå. Samtidig skulle jeg bevare så meget af min hverdag som muligt. Dette var stik modsat af alt hvad jeg tidligere havde hørt. Men omvendt er det altid alle andre, der kommer ud for noget som dette – og lægen ved jo bedst.

Efter ti uger uden de store fremskridt fik jeg anbefalet Lis gennem en kollega. Det skulle selvfølgelig prøves, selvom jeg intet kendskab havde til Kranio Sakral Terapi.

Forståelse for sin situation

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring. Jeg havde allerede der fået en meget bedre forståelse af, hvorfor min hjerne reagerede som den gjorde og hvorfor jeg havde det som jeg havde. Derudover mødte jeg en person som rent faktisk kunne mærke og forstå hvordan jeg havde det. Det var rigtig givende, når en hjernerystelse ikke er noget man kan se eller rigtigt forklare hvordan føles. Når man aldrig har stået i en situation som denne, er det enormt rart at komme til en fagperson som Lis, som kan forklare og give en forståelse af situationen.

Behandlingerne giver en enorm ro

Jeg har nu fået seks behandlinger over nogle måneder og har det meget bedre. For hver behandling der går, kommer jeg et skridt nærmere mit gamle jeg. Lis fjerner smerten i lag og jeg ved med sikkerhed, at efter hvert besøg vil jeg få det bedre. At have en hjernerystelse kan være enormt frustrerende, da det er svært for andre at forholde sig til. Lægen kan ikke gøre andet end at sige, at man skal være tålmodig og lade det gå i sig selv. Behandlingerne giver derfor en enorm ro, da det hjælper mig hver gang.

Derudover er det som at komme en tur til mekanikeren – det er ikke kun det kendte problem der bliver taget hånd om, men alt hvad der kan være med til at skabe disharmoni i kroppen. Alle burde gøre det, af ren og skær velvære.

Louise Kristensen

Vil du vide mere om hjernerystelse, så læs her.

Nysgerrig på, hvordan en behandling kan foregå? Læs mere her.