Case-Tinnitus:

Jeg har haft tinnitus i 20 år og lært at leve med de begrænsninger det gav. Alligevel tænkte jeg, at et forsøg med Kranio-Sakral Terapi ikke kunne skade og jeg blev meget overrasket! Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en lindring i mit øre og efter få gange var 20 års mareridt væk!

Lis gjorde mig opmærksom på undervejs, at skulle det have en langvarig virkning, var jeg nødt til at ændre på min livsstil og dermed det stress jeg levede i hver dag. Det har jeg taget til efterretning og jeg nyder livet hver dag.

Den blide behandlingsform er blevet mit månedlige vitamin indsprøjtning. Jeg oplever hver gang noget nyt i min krop og får løst op for mange gamle irritationer.”

Peder Søndertoft Jensen

Hvad er tinnitus?

Tinnitus opleves ofte som en susen, ringen eller hylen for øret, og kan komme af eks. en høreskade efter en koncert. Eller overdreven brug af høretelefoner, hvor lyden er for høj, uanset om det er kortvarigt eller igennem længere tid. Det ses også i forbindelse med skader på hovedet og ved piskesmæld. Men de klienter jeg ser i klinikken med tinnitus, er ofte klienter, som har været stress påvirket igennem længere tid. Enkelte mener dog ikke det er stress – de har blot meget travlt. Men kroppen mener altså noget andet.

Tinnitus og Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi giver vi kroppen mulighed for at vende tilbage i balance. Du vil opleve en dyb afspænding og komme i en meditativ tilstand. Men jeg lægger aldrig skjul på, at chancen for at være symptomfri er ca. 40%. Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan dog lindre ubehaget ved tinnitus. Men uanset grunden hertil, så lader jeg din krop fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden egentlig til dine symptomer? Måske har du en idé til det – måske ikke? Men din iboende sundhed i kroppen – din indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af dig – lader hjernen blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi, hvad din krop mener, der er årsag til dine symptomer.

Læs gerne her om, hvordan en voksen behandling foregår: