Case-Traume:

 Den 7. april 2008 blev jeg kørt over af en højre svingende lastbil. Jeg overlevede mirakuløst ulykken, men selvfølgelig med nogle mén i form af bækken brud, en kæmpe hud læsion på højre lår, dropfod osv. Efter at havde lagt i koma og adskillige operationer i bækkenet og låret, lykkedes det mig at komme på benene igen, hvilket vi i lang tid ikke vidste om var muligt, men det lykkedes efter mange måneders kamp.
Selvom jeg havde gennemgået en stor ”forvandling”, fra at have siddet i kørestol til nu og kunne gå og føre en nogenlunde ”normal” hverdag, døjede jeg stadig med rigtig mange smerter i stort set hele kroppen. De værste smerter var omkring lænd, ryg, nakke, og hoved.

Jeg havde daglige smerteanfald, som startede med at jeg følte min hals snævrede sig sammen, fik derefter stærk hovedpine. Pga. de spændte muskler i bag hovedet, resulterede det i at jeg også fik synsforstyrrelser og blev svimmel, hvorefter jeg til sidst fik jeg kvalme. Så mange dage blev jeg nød til bare at ligge i sengen.

Jeg blev nød til at tage mange smertestillende piller og angstdæmpende medicin for at kunne holde hverdagen ud.

Jeg hørte om Lis igennem en af vores venner, hun fortalt hvordan Kranio-Sakral Terapi havde hjulpet hendes datter. Jeg besluttede mig for at se om Lis kunne hjælpe mig med nogle af de problemer jeg gik og tumlede med.

Behandling med Kranio-Sakral Terapi

Jeg startede ved Lis d. 20. maj 2010. Lis var rigtig sød og imødekommende, hun lyttede og spurgte grundigt ind til mig. Derefter forklarede hun mig grundigt hvad Kranio-Sakral Terapi indebærer.

Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke at der skete noget med min krop, jeg følte mig mere afspændt. For hver behandling jeg fik, kunne jeg klart mærke en forbedring.

Jeg går stadig hos Lis med 14 dages mellemrum, og det skal jeg nok blive ved med i lang tid endnu, da jeg for altid vil have en besværet gang og derfor altid vil belaste min krop på en forkert måde. Men siden jeg startede ved Lis er jeg blevet mere lige i min hofte, lænd og ryg, mine daglige anfald er blevet reduceret til få gange om ugen. Jeg føler mig afspændt i længere tid. Jeg er gået ned til færre smertestillende piller og jeg får ingen angstdæmpende medicin længere.

Så for mig har Kranio-Sakral Terapi hjulpet mig med at få en lettere hverdag med færre smerter.”

Anja Nysted Bak

Læs evt. her om traumer hos børn.

Læs gerne her, hvordan en behandling kan foregå.