“Min datters angst”

“Min ellers så glade, sprudlende og udadvendte datter ændrede sig langsomt for nogle år siden , da hun var 7-8 år. Hun havde kort forinden mistet et elsket familiemedlem og de følgende par år endnu 2 længere ude i familien. Hendes lille verden blev rystet og man mener det ligger til grund for hun ændrede sig. Hun blev fuld af bekymring og angst for noget skulle ske, som hun ikke kunne klare.

Det påvirkede hendes hverdag alt for meget. Hun var bekymret og grædende hvis de skulle på tur med skolen også selvom det kun var om dagen, hun ville ikke ud at lege med sine veninder og herhjemme var hun panisk angst for vi skulle forsvinde og brugte uendelig meget energi på at ”holde øje” med os. De mindste ting gav hende angst og bekymring og forhindrede hende i at leve et helt almindeligt barneliv.

Vi var som forældre med hende på et kursus om børn og angst og fik gode redskaber. Der var lidt fremgang men det var som om hun ikke havde overskuddet til at arbejde med det.
I vores frustration undersøgte vi andre muligheder og her blev jeg anbefalet at kontakte KranioSakral Terapeut Lis Hauge. Det gjorde jeg og hun mente at kunne hjælpe os.

Mødet med Lis

Jeg indrømmer gerne jeg var skeptisk!! Jeg var åben, desperat men også skeptisk ift hvordan det kunne hjælpe, at Lis holder sine hænder på min datter. Lis mødte os, og vigtigst af alt min datter som nu er 11 år, på en rolig , imødekommende og anerkendende måde og min datter følte sig tryg med det samme.

Jeg kunne godt lide at Lis ikke skulle kende min datters forløb og symptomer inden men forholdt sig til det hun selv oplevede og da Lis efter den første behandling kom med hendes bud på hvor hun mærkede min datter måtte have symptomer/ somatiske reaktioner på sin angst ramte hun 100 procent plet!

Det lyder utroligt men allerede næste morgen mærkede vi en stor positiv forskel. For første gang i mange mange uger stod vores datter op uden frustrationer og gik glad i skole… ingen gråd og ingen forvisninger om at det nok skulle gå!
Siden har vi været hos Lis en del gange og det hjælper virkelig min datter til at få ”tømt” kroppen for de følelser hun ikke rigtig har kunnet bearbejde og komme af med. Der er sket så meget positivt og vi fortsætter hos Lis et godt stykke tid endnu.”

Helle Fredensborg