“Viktor led i en periode meget af hovedpine. Det var i en periode over 5 uger og vi var i tvivl om, hvordan  det var opstået. Hovedpinen medførte mange dages fravær fra skole, venner og højt prioriteret fodbold.

Hovedpinen var så voldsom, at det at skulle på toilettet og ” lave stort” var en udfordring da det forøgede hovedpinen. Efter en samtale med Lis kom vi ind i en akut tid og Viktor fik en behandling. Umiddelbart efter blev hovedpinen værre, men allerede dagen efter var den næsten forsvundet. Efter 2 behandlinger havde han det mærkbart bedre og hovedpinen aftog.

Det var en god oplevelse med Kranio-Sakral Terapi, idet Lis var meget god  til at tale med Viktor om, hvad der kunne være årsagen til den opståede hovedpine. Det, at behandlingen samtidig var nænsom, var også en tryghed i behandlingen, og Lis var meget god til at forklare undervejs, hvis vi havde behov for det.

I dag har Viktor det godt og spiller fodbold igen. Så Lis er helt klart anbefalelsesværdig? og et særdeles positivt møde med “den alternative verden”

Viktor og Mette

Nysgerrig?

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform, hvor jeg ikke kun ser på det fysiske eller psykiske. Jeg ser på hele mennesket og lader kroppen fortælle, hvad der er vigtigst. Hvad er grunden til barnets symptomer? Måske har du som forældre en idé til det – måske ikke? Men barnets iboende sundhed i kroppen – dets indre visdom – dén ved besked. Hvad med at vi “kontaktede” den del af barnet – lader din hjerne blive hjemme – der er jo tanker nok i forvejen – så ser vi hvad barnets krop mener, der er årsag til symptomerne.

Nysgerrig på, hvordan en behandling foregår på et barn? Så læs mere her!

Hovedpine og børn

Vil du vide mere om børn og hovedpine/ migræne? Så læs gerne mere her!